Wij bestaan om jou blij te maken
met payroll

We geven om onze klanten, hun bedrijven en medewerkers. We streven naar perfectie om alles rondom de personeelsadministratie
zo goed mogelijk uit te voeren. Omdat wij houden van payroll. En omdat we vinden dat je dat verdient.

Ontmoet ons

Onze visie

Wij willen aan ondernemers laten weten dat payroll eerlijk kan zijn, vriendelijk kan zijn en dat er wel degelijk een menselijk aspect is. Wij maken mensen blij met payroll.

Wij zagen aan de poten van de gevestigde orde. Het is niet gebruikelijk dat een payroll zo transparant is als dat wij zijn. Wij zijn een servicegerichte onderneming. Wij vinden het gaaf als je ons de order gunt en werken ons dan een slag in de rondte om jou op je wenken te bedienen.


De missie waar we elke dag mee bezig zijn

Om jou blij te maken zorgen we dat we bereikbaar zijn voor je. We praten met je van mens tot mens. We bieden je alle tools om in control te zijn van je HRM die je aan ons uitbesteedt. Dit alles doen we door je een tarief aan te bieden dat jij snapt. Je weet waar je voor betaalt.

Wij vinden onze missie heel normaal. Blijkbaar is dit speciaal. Wij denken niet persé aan USP’s. Wij zijn gewoon mensen die houden van payroll en van klanten servicen. We zijn uit het juiste hout gesneden, hebben de juiste normen en waarden en combineren een mooi hart met de juiste expertise. En dat zorgt ervoor dat we onze missie dagelijks goed kunnen uitvoeren.


De waarden van Flexpedia

Iedere Flexpediaan heeft zijn of haar eigen unieke superpowers, maar we bezitten allemaal dezelfde waarden:

• We doen dingen waar ons hart sneller door klopt
• We stropen onze mouwen op en lullen niet, maar poetsen grondig
• We geloven in eerlijkheid boven alles. Zoals moeders altijd zei: “Al is een smoesje nog zo snel, de waarheid achterhaalt je wel.”
• Waar hard gewerkt wordt valt soms een spaander. Maar we breien gevallen steekjes altijd weer recht.


Van babyvet naar baardgroei

Vijf jaar geleden is Flexpedia begonnen aan een keukentafel. We wilden mensen gewoonweg blij maken met payroll. Dat is best goed gelukt, al zeggen we het zelf. Inmiddels servicen we al meer dan 1220 inspirerende ondernemers en daar zijn we best een beetje trots op!