Ons sprookje

Er waren eens twee jongens die het anders wilde doen dan de gevestigde orde…

en daarom besloten zij om Flexpedia op te richten. Een payroller die geeft om zijn klanten. Die er is in barre tijden. En waar je van op aan kunt. Wij helpen onze klanten zoals een jonkheer de prinses redt uit de handen van een linke schavuit. Wij maken onze klanten blij en dat vinden wij heel tof om te doen.

timeline_pre_loader

2012

Flexpedia B.V. is opgericht op 1 april 2012 door Bart Imming en Gert-Jan Butter. Begonnen aan de keukentafel bij Gert-Jan thuis begon het avontuur om de gevestigde orde in ‘het land van payroll’ aan te vallen.

2015

Na drie drukke jaren, veel zweet en tranen, was de groei van Flexpedia dusdanig dat Jeroen en Silvia zich bij Team Flexpedia konden voegen om dagelijks de missie om de mensen blij te maken met payroll uit te voeren. Later dit jaar mochten we ook Arne, Mischa, Elisa en Kasia verwelkomen.

2016

Dit was een geweldig jaar. Verhuisd naar ons nieuwe kantoor in een markant, Haarlems, pand aan het Spaarne. Veel nieuwe collega’s waaronder Robin en Felicia. En de barrière van 13 miljoen euro omzet doorbroken!

Bedrijfsuitje Barcelona 2017

Het eerste internationale bedrijfsuitje van Flexpedia 

Ieder jaar stelt Flexpedia doelen om te behalen. Een van onze belangrijkste doelen is jaarlijks een bepaald aantal gewerkte uren behalen. Na een geweldig jaar achter de rug te hebben gehad, begon Flexpedia het nieuwe jaar (2017) met een bedrijfsuitje naar de grootste Spaanse stad. Een weekendje naar Barcelona was de beloning van de geweldige inzet van onze Flexpedianen. Naast het nuttige van lekkere hapjes en drankjes en genieten van de Spaanse cultuur bestond het uitje ook voor een stuk uit teambuilding.

2017

Marleen en Anneliese zijn nieuwe Flexpedianen dit jaar. Ook zijn we gestart met de doorontwikkeling van Paydia, het payrollplatform wat we binnenshuis ontwikkelen. En we liggen op koers om 25 miljoen euro om te gaan zetten. Daar zijn we stiekem een beetje trots op!

Flexpedia's nieuwe website! Mei 2017

Flexpedia kondigt met trots haar nieuwe website aan! In samenwerking met onze partner heeft Flexpedia haar website in een nieuw jasje gestoken.

September 2017

Deze heren staan te shinen in de Haarlem-Kennemerland tenues.
Forza Haarlem Kennemerland Drie

Oktober 2017

Een van onze gewaardeerde klanten vond een leuk souvenir op zijn vakantie 👌
Je vindt ons ook overal 

2018 - 960 Blije Klanten!

24 Flexpedianen en groeiende!