Wij blinken uit in factoring

Menselijke benadering, korte communicatielijnen en loepzuivere tarieven

BAKJE KOFFIE DOEN?

Wij zijn Flexpedia

Wij maken mensen blij met factoring en doen daarvoor ons stinkende best

Wij verbazen ons dagelijks over onduidelijke afspraken en troebele tarieven die gehanteerd worden door grote factoring-partijen. De service is vaak niet om over naar huis te schrijven. De voorwaarden zijn ook vaak wazig. Wij vinden dat het anders kan en laten dat dagelijks zien, want wij winden ons op over deze vorm van dienstverlening. Wij willen jou gewoon blij maken met factoring. Gewoon omdat we vinden dat dat hoort.


Wij maken factoring zonneklaar

Wij rollen de rode loper voor je uit, helpen je waar we kunnen en vertellen je de kosten

Veel factoring-partijen hanteren dezelfde werkwijze; ze fietsen de ene na de andere klant naar binnen, zonder een persoonlijke aanpak. Tarieven worden niet uitgelegd, waardoor je eigenlijk geen idee hebt waarvoor je betaalt. Bizar!

Bij Flexpedia doen we dat toch nét even anders. Wij leggen precies uit hoe onze tarieven tot stand komen. Dat geeft toch een véél geruster gevoel als je uiteindelijk de rekening krijgt? Bovendien zijn Flexpedianen echte mensen-mensen. Je zal nooit het ‘zoveelste’ account in ons systeem zijn. Noem het ouderwets, maar jouw consultant zal altijd zijn eigen telefoon opnemen als jij belt. Geen irritante bandjes met keuzemenu’s of eerstelijns telefonistes die je eigenlijk nooit kunnen helpen. Nee, als het even kan dan rollen we de rode loper voor je uit.


Adios voorfinanciering!

Wij worden intens gelukkig van het verbeteren van jouw cashflow

Realiseer een enorme boost in je cashflow en beperk je debiteurenrisico’s. Stap in onze Flexpedia Factoring Raket die met ronkende motoren voor je klaar staat en ervaar onze full service factoring-aanpak waar je echt blij van wordt.

We bevoorschotten jouw factuur. Dat is wel zo fijn want normaal moet je wachten totdat je klant jou betaalt. Dit kan weleens lang duren en in de tussentijd moet jij diverse kosten voorfinancieren. Met onze factoring-werkwijze zorgen wij ervoor dat jouw cashflow een enorme boost krijgt. Binnen 24 uur staat namelijk 90% van het factuurbedrag, minus onze vlijmscherpe factoring fee van slechts 2%, op jouw bankrekening.

Hoe werkt het?

Stel; je hebt een klant. Het factuurbedrag aan die klant is € 10.000,- inclusief btw. Deze factuur geef je aan de superhelden van Flexpedia Finance. En voilà; binnen 24 uur staat € 8.800,- op jouw bankrekening.

Het rekensommetje is als volgt:
90% van € 10.000,- = € 9.000,-
minus  2% (onze vlijmscherpe factoring fee) van € 10.000 = € 200,-
Het bedrag dat binnen 24 uur op je rekening staat:
€ 9000,-  minus  € 200,-  = € 8.800,- euro.

Het resterende bedrag ontvang jij zodra de debiteur betaald heeft. Jij kiest zelf de debiteuren die je wilt ‘factoren’. Dat is toch super chill wanneer binnen 24 uur 90% van je factuurbedrag, minus 2% fee, op je bankrekening staat!


Wij doen je een vijftal beloftes

Belofte maakt schuld. Daar komen wij met liefde iedere dag ons bed voor uit! Super gemotiveerd om jouw cashflow een boost te geven. Natuurlijk maken wij ook wel eens een foutje, dat is menselijk. Waar hard gewerkt wordt valt soms een spaander. Maar we breien gevallen steekjes altijd weer recht. Zodat iedereen op vrijdag zorgeloos een biertje kan drinken.

Direct je factuur bevoorschot

Binnen 24 uur heb je weer beschikking over 90% van de factuurwaarde (-/-2% fee)

Altijd bereikbaar

Wij geloven heilig in het servicen van klanten. Je gunt ons immers de centen waar je hard voor werkt. Buiten kantoortijden om, kun je je persoonlijke consultant ook gewoon per e-mail en telefoon bereiken. Zo sta je er nooit alleen voor!

Alle kennis onder één dak

Onze specialiteit is factoring. Dit is de som van gedegen kennis van debiteurenbeheer en voorfinanciering en goed advies. En daar profiteer jij als klant van!

Geef je cashflow een boost

Geen debiteuren rompslomp

Omdat Flexpedia het debiteurenbeheer van je overneemt hoef je hier geen tijd, energie en kosten aan te maken.

Jouw factoring voordelen:

  Binnen 24 uur beschik je over 90% van de factuurwaarde (-/- 2% fee)

  Enorme verbetering van je cashflow

  Jij bepaalt zelf welke debiteuren je wilt ‘factoren’

  Je klanten langere betalingstermijnen bieden

  Geen debiteurenrisico, dit nemen wij van je over

  Weinig tot geen kosten op de eigen debiteurenadministratie

  Geen administratieve rompslomp

Factoring waar je geen speld tussen krijgt

“Wat kost dat nou, factoring?”
Wij factoren tegen een vlijmscherp tarief van slechts  2%.

Vraag vrijblijvend een factoring offerte aan!

Klinkt best relaxed toch, dat factoring? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Wij beloven verantwoord om te gaan met jouw gegevens. AVG-proof. Zonder poespas dus! Wil je weten hoe wij dit klaren? Check hier onze privacyverklaring.